Onthaasten in de grensregio
Opdrachtgever: Stichting Bezin in Limburg
In onze huidige hectische samenleving is er steeds meer behoefte aan bezinning en onthaasten in stilte. KF inHeritage realiseerde een website die het aanbod aan stiltetoerisme in de grensregio presenteert.
Stiltemomenten, die vroeger op een natuurlijke manier een plaats hadden in ons leven, moeten we nu opzoeken en bewust inbouwen. Naast deze belangstelling voor spiritualiteit is er ook een merkbare toename van de interesse voor het historisch erfgoed. De combinatie van deze beide interesses biedt nieuwe economische kansen in de vorm van “stiltetoerisme”.

Verschillende partners in de grensregio Vlaanderen-Nederland hebben de handen in elkaar geslagen. Enerzijds om gezamenlijk de ontsluiting van hun aanbod te verbeteren, bijvoorbeeld door fysieke aanpassingen of door een betere informatievoorziening. Anderzijds door gezamenlijk de PR van hun aanbod aan te pakken. In dat kader realiseerde KF inHeritage een grensoverschrijdende website waarin alle 'stilte-aanbieders' hun aanbod presenteren.
© KF in heritage - Webdesign: Just Catch Up - CMS: Viviancms