KF inHeritage
...is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in de communicatie van archeologie, geschiedenis en cultureel erfgoed.

Toeristische wandelroute Bandkeramisch Beek


Voor de gemeente Beek realiseerde KF inHeritage een toeristische wandelroute, inclusief informatiepanelen, langs een zevental archeologische vondstlocaties uit de tijd van de Bandkeramiek.

VVV-folder Bandkeramiek


In samenwerking met de werkgroep Bandkeramiek en de VVV Zuid-Limburg realiseerde KF inHeritage een toeristische folder over de Bandkeramiek. KF inHeritage was verantwoordelijk voor het concept en alle teksten.

Toeristisch informatiepaneel Goudsberg


In opdracht van de gemeente Valkenburg a/d Geul realiseerde KF inHeritage op de Goudsberg even buiten Valkenburg een toeristisch informatiepaneel op de locatie waar ooit een Romeinse wachttoren stond.

Website De Meerssense School


De website www.demeerssenseschool.nl vertelt het verhaal van een collectief van jonge schilders die een eeuw geleden - tijdens WOI - actief waren in en rond Meerssen.

Toeristisch informatiepaneel Meerssen


In opdracht van de gemeente Meerssen realiseerde KF inHeritage in Buitengoed Geul en Maas een toeristisch informatiepaneel op de locatie waar ooit de Romeinse villa 'Herkenberg' lag.

Erfgoedportaal Limburg


Erfgoedportaallimburg.nl is dé portaalingang tot het erfgoed van Limburg en zet de belangrijkste websites, musea en erfgoedorganisaties voor je op een rij.

Gedrukt in Maastricht


Gedrukt in Maastricht vertelt het verhaal van 450 jaar boekdrukkunst in Maastricht. KF inHeritage verzorgt voor dit project de projectleiding en realiseerde de website.

Margraten Memorial


www.margratenmemorial.nl is een interactief monument waarin de levensverhalen zijn opgetekend van 10 gevallenen die hun laatste rustplaats vonden op de Amerikaanse Begraafplaats Margraten.

Onthaastgids


In opdracht van de Provincie Limburg realiseerde KF inHeritage een toeristische informatiebrochure rond onthaastingstoerisme. De brochure brengt stilte- en bezinningsplekken in Nederlands-Limburg, Belgisch-Limburg en Vlaams-Brabant in beeld.

Het Kogelgat van St. Gerlach


De documentaire 'Het Kogelgat van St. Gerlach' vertelt het verhaal van een kogelgat dat zich al 70 jaar lang in een spiegel in Chateau St. Gerlach bevindt. KF inHeritage verzorgde in deze documentaire de interviews.

Erfgoedportaal Beek


In opdracht van de gemeente Beek realiseerde KF inHeritage de website www.beeksverleden.nl. De website zal de komende jaren uitgroeien tot dé online ingang naar de geschiedenis en het erfgoed van Beek.

Via Belgica Digitalis


Ontdek Romeins Zuid-Limburg met je mobiel! Dat is de essentie van het project Via Belgica Digitalis.

Dubois - De zoektocht naar de ontbrekende schakel


'Dubois - De zoektocht naar de ontbrekende schakel' is een documentaire over Eugène Dubois: de man die - in navolging van Charles Darwin - onze kijk op de mens drastisch veranderde.

Expeditie Limburg


Archeologie saai? Niet in de 13-delige tv-documentaire 'Expeditie Limburg'. In elke aflevering wordt stilgestaan bij een archeologische opgraving ergens in Limburg.

Canon van Limburg


De Canon van Limburg presenteert in 52 vensters de belangrijkste gebeurtenissen en personen uit de geschiedenis van Limburg. KF inHeritage realiseerde de bijbehorende multimediale website.


Nieuws
Erfgoedportaal Limburg gelanceerd
Erfgoedportaallimburg.nl is de port... Lees verder
Gedrukt in Maastricht online
Op 7 november is het project Gedruk... Lees verder
Margraten Memorial online
Op 2 mei is de multimediale website... Lees verder
© KF in heritage - Webdesign: Just Catch Up - CMS: Viviancms